Winkelwagen overzicht
{{ item.qty }}x {{ item.name }} {{ item.total_excl_tax | price }}
Verzending (excl. BTW) {{ cart.shipping_amount_excl_tax | price }} Gratis
{{ cart.discount_name }} {{ parseFloat(cart.discount_amount) | price }}
Totaalprijs (excl. BTW) {{ parseFloat(cart.shipping_amount_excl_tax) + parseFloat(cart.subtotal_excl_tax) | price }}

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

Cirkelzagen van Freud - het grootste assortiment Freud zaagbladen vind je bij Veldman Slijptechniek

Freud cirkelzagen en Freud cirkelzaagbladen

Veldman Slijptechniek uit Heerhugowaard is de premium dealer en distributeur van Freud cirkelzagen in Nederland. Doordat wij een premium dealer in Nederland zijn kunnen wij u het grootste hoogwaardige Freud cirkelzaagbladen programma aanbieden tegen de scherpste prijzen. En niet geheel onbelangrijk, dankzij onze grote voorraad kunnen wij de professionele zagen van Freud extreem snel leveren zodat u nooit lang hoeft te wachten op uw nieuwe cirkelzaag.

Het uitgebreide en hoogwaardige cirkelzaag programma van Freud biedt een geschikte zaag voor vrijwel iedere bewerking. Of het nu gaat om het schulpen (lengterichting zagen) van massief hout, multiplex, laminaat en hout met knoesten, het afkorten van hout en plaatmateriaal, het voorritsen van belegd plaatmateriaal of het zagen van plexiglas en kunststoffen waaronder PVC. Benieuwd naar het uitgebreide assortiment van cirkelzagen? Bekijk het op onze cirkelzagen pagina.Assortiment Freud cirkelzaagbladen

Hoogwaardig programma Freud zagen voor hout en kunststof
Bekijk het assortiment


Voordelen van een Freud cirkelzaag

Freud is de grootste cirkelzaagbladen fabrikant van de wereld waardoor gebruikers van de cirkelzagen kunnen profiteren van de jarenlange ervaring van Freud op het gebied van productie en innovatie van zaagbladen. De zaagbladen van Freud staan dan ook niet voor niets al jaren bekend als de beste cirkelzagen van de wereld met de allerhoogste kwaliteit.

Alle zaagbladen van Freud worden geproduceerd met een uniek en door Freud zelf ontwikkeld wolfraamcarbide (TiCo carbide). In combinatie met de speciaal ontwikkelde tandgeometrieën zorgt dit voor een perfect snijresultaat op een groot aantal materialen zoals hout, plaatmateriaal, aluminium en kunststof. De tanden van een Freud zaagblad zijn maar liefst 30% dikker dan standaard tanden waardoor de cirkelzaagbladen van Freud tot wel 25 keer kunnen worden geslepen en de levensduur van het zaagblad langer is dan bij normale zaagbladen. Dankzij deze langere levensduur kunt u een hoop geld besparen doordat u minder zaagbladen nodig heeft.

Freud zaagbladen met een perfecte afwerking

De hoogwaardige cirkelzagen van Freud zijn gemaakt van lasergesneden hardmetaal welke dankzij een uniek spanningsproces garant staan voor maximale precisie en lange levensduur van het zaagblad. Alle Freud zaagbladen worden via een geautomatiseerd systeem één voor één gebalanceerd zodat schadelijke trillingen van het zaagblad volledig worden geëlimineerd.

Verminder wrijving dankzij de Silver I.C.E. coating
Een groot aantal Freud cirkelzagen zijn voorzien van een speciale Silver I.C.E. coating. Deze hoogwaardige anti-corrosie coating zorgt ervoor dat de temperatuur van het zaagblad tijdens het zagen laag blijft. De Silver I.C.E. coating zorgt verder voor een anti-kleeffunctie waardoor de spaanafvoer tijdens het zagen verbeterd wordt en de opeenhoping van hars aanzienlijk wordt verminderd. Hierdoor wordt de wrijving tijdens het zagen verminderd en wordt de levensduur van het zaagblad verlengd.

Verbeterde precisie met de anti vibratie sleuven
De cirkelzaagbladen van Freud zijn veelal voorzien van speciale lasergesneden anti vibratie sleuven in het zaagblad waarmee een perfecte afwerking te behalen is. Dankzij de speciale thermoplatische polyurethaan vulling worden de trillingen tijdens het zagen aanzienlijk gereduceerd en wordt lawaai tot een minimum beperkt. In de producttabel op de detailpagina’s van de zagen is aangegeven of een zaag voorzien is van de speciale anti vibratie sleuven.

Freud cirkelzaagbladen

Freud cirkelzagen voor metaal en aluminium

Bent u op zoek naar een cirkelzaag voor het zagen van aluminium, zacht staal, non-ferrometalen of koper? Ook dan bent u bij Freud aan het juiste adres. In het cirkelzaag programma van Freud zitten een aantal hoogwaardige cirkelzagen met zowel een positieve als negatieve snijhoek die uitermate geschikt zijn voor het zagen van onder andere aluminium en zacht staal. Bekijk hier het complete assortiment van aluminium en zacht staal zagen. Speciaal voor het zagen van dunwandige aluminium profielen tot 4,5 mm voor o.a. deuren en ramen (incl. geïntegreerde plastic profielen) heeft Freud een unieke cirkelzaag ontwikkeld (artikelnr. 11233). Het zaagblad van deze cirkelzaag is voorzien van een innovatieve geometrieconcept met piramidevormige tanden waardoor de snijkant van het zaagblad aanzienlijk minder slijtage heeft. Het zaagblad is voorzien van een Black EXtrim coating welke de spanen direct uit de gootjes verwijderd waardoor de spanen niet aan het stalen lichaam kunnen vastsmelten en het oppervlakte hierdoor niet bot kan worden.Freud cirkelzaagbladen voor aluminium

Hoogwaardig programma Freud zagen voor metaal & aluminium
Bekijk het assortiment


Slijpservice voor uw Freud zaagbladen

Is uw Freud zaag toe aan een slijpbeurt? Veldman Slijptechniek is niet alleen een premium dealer van Freud cirkelzagen, wij zijn ook een slijperij voor het slijpen van cirkelzagen van Freud. Onze slijperij beschikt over een eigen ophaaldienst welke slijpwerk in Noord Holland kan brengen en halen in onder andere de plaatsen Alkmaar, Beverwijk, Hoorn, Amsterdam, Purmerend, Zaandam en Haarlem. Daarnaast kunnen wij ook slijpwerk ophalen in Zuid Holland in onder andere Leiden, Gouda en Rotterdam, Friesland in onder andere de plaatsen Leeuwarden, Harlingen en Heerenveen en in overleg in de provincies Utrecht en Groningen.

Heeft u interesse in onze slijpservice voor Freud zagen, wilt u een ander merk cirkelzaag laten slijpen of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor het slijpen van uw overige (CNC) gereedschap? Neem gerust contact met ons op, wij geven graag antwoord op al uw vragen.{{ message }}