Winkelwagen overzicht
{{ item.qty }}x {{ item.name }} {{ item.total_excl_tax | price }}
Verzending (excl. BTW) {{ cart.shipping_amount_excl_tax | price }} Gratis
{{ cart.discount_name }} {{ parseFloat(cart.discount_amount) | price }}
Totaalprijs (excl. BTW) {{ parseFloat(cart.shipping_amount_excl_tax) + parseFloat(cart.subtotal_excl_tax) | price }}

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

HSS trappenboren

Filters

HSS trappenboren

Sorry! Geen artikelen gevonden.

HSS trappenboren voor precisie en duurzaamheid

Ontdek ons uitgebreide assortiment HSS trappenboren die zijn ontworpen voor optimale prestaties en duurzaamheid. Bij Veldman Slijptechniek bieden we een breed scala aan HSS trappenboren, elk met unieke eigenschappen om aan verschillende boorbehoeften te voldoen.

HSS trappenboren splitpoint

Onze HSS trappenboren met splitpoint zijn perfect voor snelle en nauwkeurige boorwerkzaamheden. De splitpoint zorgt voor een moeiteloze start en minimaliseert het risico op wandglijden, wat resulteert in zuivere en precieze boorgaten.

HSSE trappenboren splitpoint

Voor nog hogere prestaties en langere levensduur bieden we HSSE trappenboren met splitpoint. Deze boren zijn vervaardigd van hoogwaardig HSS-E staal, waardoor ze bestand zijn tegen hoge temperaturen en slijtage, zelfs bij intensief gebruik.

HSS trappenboren tin-gecoat

Onze HSS trappenboren met een tin-coating bieden verbeterde smering en warmteafvoer, waardoor de levensduur van de boor wordt verlengd en de boorprestaties worden geoptimaliseerd, vooral bij het boren in harde materialen.

HSS trappenboren voor plaatdikte tot 2,0 mm

Speciaal ontworpen voor toepassingen waarbij precisie en controle cruciaal zijn, zijn deze trappenboren ideaal voor het boren in dunne materialen tot een dikte van 2,0 mm.

HSS trappenboren MF (doorgangsmaten) en MF (kernmaten)

Onze HSS trappenboren met MF (doorgangsmaten) en MF (kernmaten) zijn perfect voor het creëren van verschillende boorgaten met consistente diameters. Deze boren zijn ideaal voor professionals die behoefte hebben aan veelzijdige en betrouwbare gereedschappen.

HSS trappenboren stoomontlaten (inch-maten)

De HSS trappenboren met stoomontlaten zijn speciaal behandeld om de slijtvastheid en duurzaamheid te verbeteren, waardoor ze geschikt zijn voor zware boorwerkzaamheden in verschillende materialen.

HSS trappenboren in cassette - 4-delig

Onze handige 4-delige HSS trappenborensets zijn perfect voor professionals en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een complete oplossing. Elke set bevat een assortiment trappenboren in verschillende maten, verpakt in een handige cassette voor gemakkelijk opbergen en transporteren.

Kortom, bij Veldman Slijptechniek vindt u alles wat u nodig heeft voor nauwkeurig en efficiënt boren. Bezoek onze webshop om ons volledige assortiment te ontdekken en plaats vandaag nog uw bestelling. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste HSS trappenboren voor uw toepassing? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons deskundige team. Wij staan klaar om u te helpen!

Ontdek onze HSS trappenboren op de webshop en boor met precisie en duurzaamheid! Bij vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

{{ message }}