Winkelwagen overzicht
{{ item.qty }}x {{ item.name }} {{ item.total_excl_tax | price }}
Verzending (excl. BTW) {{ cart.shipping_amount_excl_tax | price }} Gratis
{{ cart.discount_name }} {{ parseFloat(cart.discount_amount) | price }}
Totaalprijs (excl. BTW) {{ parseFloat(cart.shipping_amount_excl_tax) + parseFloat(cart.subtotal_excl_tax) | price }}

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

  1. Home
  2. Houtbewerking
  3. Bovenfrezen
  4. Freud Frezen & Freud HM bovenfrezen

Freud Frezen & Freud HM bovenfrezen

Filters

Freud Frezen & Freud HM bovenfrezen

Sorry! Geen artikelen gevonden.

Freud frees voor houtbewerking

Heb je een nieuwe bovenfrees voor de bovenfreesmachine nodig voor je hout project? Ontdek het uitgebreide bovenfrezen assortiment van Freud. Het Italiaanse merk Freud biedt een uitgebreid assortiment frezen voor een breed scala aan houtbewerkingstoepassingen, waaronder randbewerking, groeffrezen, sponningen, afrondingen, complexe houtverbindingen en nog veel meer.

Freud bovenfrezen worden veel gebruikt in de houtbewerkingsindustrie voor het maken van meubels, kasten, houten decoraties en andere nauwkeurige houtbewerkingstaken. Ze zijn populair onder zowel professionele ambachtslieden als hobbyisten vanwege hun betrouwbaarheid en prestaties.

Freud biedt ook CNC frezen die geschikt zijn voor CNC (Computer Numerical Control) machines. Deze frezen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van geautomatiseerde productieprocessen.

Uitgebreid assortiment Freud frezen

Van kantenfrezen tot v-groeffrezen, sponningfrezen en verbindingsfrezen, het assortiment van Freud voorziet in diverse toepassingen en stelt houtbewerkers in staat om creatief en efficiënt te werken.

Een Freud frees wordt veel gebruikt in diverse toepassingen, waaronder:

  • Meubelproductie: Voor het creëren van nauwkeurige houtverbindingen en het vormgeven van meubelonderdelen.
  • Kastenbouw: Voor het frezen van groeven en het afwerken van randen op kastcomponenten.
  • Houten decoraties: Voor het maken van gedetailleerde en decoratieve houtbewerkingen.

Voordelen van Freud bovenfrezen

Wat de frezen van Freud onderscheidt, is de ongeëvenaarde precisie op het snijvlak. Elke frees is zorgvuldig vervaardigd met behulp van geavanceerde productietechnologieën en materialen van topkwaliteit. Het resultaat is een gereedschap dat nauwkeurige sneden levert, zelfs in de meest veeleisende en harde houtsoorten.

Freud begrijpt dat niet elk hout hetzelfde is. Daarom bieden de Freud frezen veelzijdigheid door geschikt te zijn voor verschillende houtsoorten en materialen. Sommige frezen zijn voorzien van speciale coatings, zoals titaniumnitride (TiN) of polymeercoatings, waardoor de levensduur van het gereedschap wordt verlengd en de wrijving wordt verminderd.

{{ message }}