Winkelwagen overzicht
{{ item.qty }}x {{ item.name }} {{ item.total_excl_tax | price }}
Verzending (excl. BTW) {{ cart.shipping_amount_excl_tax | price }} Gratis
{{ cart.discount_name }} {{ parseFloat(cart.discount_amount) | price }}
Totaalprijs (excl. BTW) {{ parseFloat(cart.shipping_amount_excl_tax) + parseFloat(cart.subtotal_excl_tax) | price }}

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

Cirkelzagen voor Corian & HIMACS

Filters

Cirkelzagen voor Corian & HIMACS

Sorry! Geen artikelen gevonden.

Zaagblad voor Corian

Moet je voor een nieuw project in Corian zagen? Of ben je op zoek naar een vervangend cirkelzaagblad voor het zagen van Corian of HIMACS? Dan kun je het beste kiezen voor een zaagblad dat speciaal ontwikkeld is om te zagen in massief plaatmateriaal zoals Corian, HI-MACS en hardere kunststoffen zoals plexiglas en thermoplastic.  

Wat is Corian?

Corian is een geregistreerd handelsmerk van DuPont voor een type massief oppervlaktemateriaal dat veel wordt gebruikt in de bouw- en ontwerpindustrie. Corian is een innovatief en veelzijdig materiaal dat bestaat uit een mix van acrylhars en natuurlijke mineralen. Dit mengsel wordt gemengd en gevormd tot platen die voor tal van toepassingen gebruikt kunnen worden. Van keukenbladen tot badkameroppervlakken, Corian biedt duurzaamheid, esthetiek en flexibiliteit.

Corian zagen: hoe zaag je HIMACS?

Om Corian te kunnen zagen is het belangrijk dat je beschikt over de juiste cirkelzaag. Het wordt aangeraden om een hardmetaal zaagblad met een fijne tand te gebruiken. Een fijngetand cirkelzaagblad zorgt voor een nette en nauwkeurige snede, terwijl de hardmetalen tanden duurzaamheid garanderen bij het zagen van harde materialen zoals Corian. Kies een Corian cirkelzaag van een betrouwbaar merk met een goede reputatie op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Populaire merken zoals Freud en Quwoto bieden vaak betrouwbare cirkelzagen.

Vragen over het zagen van Corian?

Heb je vragen over het zagen in Corian of wil je weten welke Corian zaagblad je het beste kunt gebruiken om Corian te zagen? Aarzel niet om contact op te nemen met één van onze gereedschap adviseurs.

{{ message }}