Winkelwagen overzicht
{{ item.qty }}x {{ item.name }} {{ item.total_excl_tax | price }}
Verzending (excl. BTW) {{ cart.shipping_amount_excl_tax | price }} Gratis
{{ cart.discount_name }} {{ parseFloat(cart.discount_amount) | price }}
Totaalprijs (excl. BTW) {{ parseFloat(cart.shipping_amount_excl_tax) + parseFloat(cart.subtotal_excl_tax) | price }}

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

  1. Home
  2. Drevelboren

Drevelboren

Drevelboor kopen?

Drevelboren, ook wel centerboor of centreerboor genoemd, zijn speciale soorten boren die worden gebruikt in een drevelboormachine, rijboormachine of een CNC freesmachine om nauwkeurige gaten te maken in materialen waaronder massief hout, samengestelde houtsoorten en beplakt plaatmateriaal.

Een drevelboor is uitermate geschikt voor het maken van blinde gaten die bedoeld zijn om 2 werkstukken met elkaar te verbinden door middel van een deuvel. Maar een drevelboor kan ook gebruikt worden voor het doorboren van het materiaal wanneer deze bijvoorbeeld gebruikt wordt op een CNC nesting freesmachine.

Professionele drevelboren voor houtbewerking

Bij Veldman Slijptechniek vindt u een groot assortiment hoogwaardige drevelboren, zowel in hardmetaal als volhardmetaal. Van een drevelboor met verzinker tot een drevelboor voor het gebruik in Festool machines, wij leveren het allemaal tegen de scherpste prijzen!

Weet u niet welke drevelboor geschikt is voor uw project of CNC freesmachine? Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren bij het kiezen van de juiste drevelboren voor uw project. Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies of een offerte op maat.

{{ message }}