Winkelwagen overzicht
{{ item.qty }}x {{ item.name }} {{ item.total_excl_tax | price }}
Verzending (excl. BTW) {{ cart.shipping_amount_excl_tax | price }} Gratis
{{ cart.discount_name }} {{ parseFloat(cart.discount_amount) | price }}
Totaalprijs (excl. BTW) {{ parseFloat(cart.shipping_amount_excl_tax) + parseFloat(cart.subtotal_excl_tax) | price }}

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

  1. Home
  2. Systeem schaafmessen

Systeem schaafmessen

HSS en HM schaafmessen voor schaafbank en vlakbank machines

Op zoek naar een schaafmes voor uw vlakbank, schaafbank schaafmessen of vandiktebank? Wij leveren een groot assortiment schaafmessen van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen! Van de populaire messen voor het Tersa systeem tot schaafmessen voor de bekende schaafkoppen van onder andere Centrolock, Bulldozer en Variplan. Voor ieder systeem hebben wij het juiste schaafmes! Een groot aantal schaafbeitels voor uw houtbewerkingsmachine zijn bovendien direct uit voorraad leverbaar.

Zit uw hoogte, lengte of dikte er niet tussen? Wij kunnen vrijwel iedere tussenliggende maat leveren. Vul het aanvraagformulier voor schaafmessen op maat zo volledig mogelijk in en wij nemen contact met u op over het op maat maken van schaafmessen.

Systeem schaafmes kopen?

In onze webshop vindt u een ruim assortiment systeem schaafbeitels voor onder andere het Tersa systeem, Centrolock, Centrofix, Terminus, Variplan en Bulldozer. Voor ieder systeem hebben wij de juiste schaafmessen. Vrijwel alle soorten schaafmessen voor de populaire systemen kunnen wij leveren in zowel HM als HSS kwaliteit. Staat uw maat er niet tussen? Neem contact met ons op voor meer informatie over het op maat maken van systeem schaafmessen.

Vandiktebank en schaafmachine schaafmessen

Schaafmessen en systeem messen worden gebruikt in de schaafbank, vandiktebank en vlakbank om hout op maat te schaven, hout glad te maken, voor het afschuinen van hoeken en om sponningen te maken. Onze schaafmessen zijn leverbaar in HM als HSS 18% kwaliteit. De HSS schaafmessen zorgen voor een glad schaafoppervlakte terwijl onze HM schaafmessen tot wel 4 keer langer scherp blijven.

Tersa schaafmes voor het Tersa systeem

Bent u op zoek naar nieuwe Tersa schaafmessen voor het snelwisselsysteem van Tersa dat gebruikt wordt bij professioneel schaven? Ook voor messen voor het Tersa systeem tegen de beste prijzen bent u bij Veldman Slijptechniek aan het juiste adres. De Tersa systeem messen zijn leverbaar in HM, HSS 18% en HSS M42 kwaliteit.

Staat uw maat niet in de tabel? Wij kunnen vrijwel iedere tussenliggende maat Tersa systeem schaafmessen leveren. Vul het aanvraagformulier voor schaafmessen op maat zo volledig mogelijk in en wij nemen contact met u op.

Schaafmessen slijpen

Wil u uw schaafmessen laten slijpen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. In onze eigen slijperij kunnen wij vrijwel alle schaafmessen slijpen tegen scherpe tarieven. Neem contact met ons op voor meer informatie.

{{ message }}