Winkelwagen overzicht
{{ item.qty }}x {{ item.name }} {{ item.total_excl_tax | price }}
Verzending (excl. BTW) {{ cart.shipping_amount_excl_tax | price }} Gratis
{{ cart.discount_name }} {{ parseFloat(cart.discount_amount) | price }}
Totaalprijs (excl. BTW) {{ parseFloat(cart.shipping_amount_excl_tax) + parseFloat(cart.subtotal_excl_tax) | price }}

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

Trespa zagen - cirkelzagen voor Trespa

Trespa® is de merknaam voor High Pressure Laminate (HPL) platen en is misschien wel het grootste en bekendste HPL merk in Nederland. Trespa platen zijn uitermate geschikt voor buiten gebruik dankzij de duurzaamheid van het materiaal. Het materiaal is extreem weersbestendig en zon, regen en UV straling hebben geen invloed op het materiaal. Trespa wordt hierdoor dan ook vaak gebruikt als gevelbekleding, windveren en boeidelen. Daarnaast kan Trespa ook gebruikt worden voor tal van andere toepassingen zoals meubilair voor laboratorium-, onderzoeks- en onderwijsomgevingen, reclameborden en als materiaal voor het bedrukken van foto’s voor aan de muur.

Trespa is een hard duurzaam plaatmateriaal met een dichte structuur door de combinatie van houtvezels, papier en thermohardende harsen. Deze materialen worden onder hoge druk samen geperst met als resultaat een plaatmateriaal dat veel overeenkomsten heeft met hardhout.

Cirkelzaag voor het zagen van Trespa plaatmateriaal

Cirkelzagen voor Trespa

Moet u voor een project in Trespa platen gaan zagen? Dan kun u het beste kiezen voor een cirkelzaag welke speciaal ontwikkeld is voor het zagen van massief plaatmateriaal zoals Trespa. De cirkelzagen welke geschikt zijn voor het zagen van Trespa platen beschikken over een trapezium-vlaktand. Hiermee behaalt u het mooiste zaagresultaat in Trespa. Verder is het aan te raden om voor de zaagdiepte drie tot vier keer de plaatdikte te nemen.

In ons assortiment hebben wij twee hoogwaardige cirkelzagen welke uitermate geschikt zijn voor het zagen in Trespa en andere massieve plaatmaterialen zoals HI-MACS, Corian en koolvezel versterkte kunststof. Onze meest verkochte Trespa cirkelzaag is de Trespa zaag van Freud. Daarnaast is onze Quwoto formaatzaag met daktand uitermate geschikt voor het zagen in Trespa en de overige plaatmaterialen.

Diamantzagen voor Trespa bewerkingen

Naast het frezen van Trespa met diamantfrezen, wordt Trespa ook veel gezaagd met diamantzagen. Dit is zowel beschikbaar voor de formaatzaag als voor de opdeelzaag. Afhankelijk van de hoogte van het diamantbeleg kan de zaag tot 12 keer worden nageslepen. Heeft u vragen over het zagen van Trespa platen of bent u op zoek nar een Trespa zaag? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

{{ message }}