Winkelwagen overzicht
{{ item.qty }}x {{ item.name }} {{ item.total_excl_tax | price }}
Verzending (excl. BTW) {{ cart.shipping_amount_excl_tax | price }} Gratis
{{ cart.discount_name }} {{ parseFloat(cart.discount_amount) | price }}
Totaalprijs (excl. BTW) {{ parseFloat(cart.shipping_amount_excl_tax) + parseFloat(cart.subtotal_excl_tax) | price }}

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

  1. Home
  2. Gereedschap voor kunststofbewerking

Gereedschap voor kunststofbewerking

Gereedschap nodig voor het bewerken van kunststof?

Bent u op zoek naar (CNC) gereedschappen voor de bewerking van kunststof? Veldman Slijptechniek heeft een ruim assortiment aan gereedschap voor kunststofbewerking. De producten uit de hieronder afgebeelde categorieën zijn bij uitstek geschikt voor het frezen van diverse kunststoffen. Onder de hoofdcategorie houtbewerking vindt u diverse ander frees- en opspangereedschap welke ook veelal toepasbaar zijn voor de kunststofbewerking.

In de kunststofcategorie vindt u onder andere VHM Graveerfrezen die veel worden toegepast in de kunststofindustrie. Daarnaast hebben wij specifieke frezen voor de bewerking van bijvoorbeeld Peek, PTFE, PE, PU, Schuim en Foam in ons assortiment gereedschap voor kunststofbewerking.

Op maat gemaakte schachtfrezen voor kunsstof

Wilt u een volhardmetaal schachtfrees met een uniek profiel op maat? Wij produceren ook volhardmetaal schachtfrees met een profiel volledig naar uw wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie over het op maat produceren van volhardmetaal schachtfrezen.

Snijplottermessen

U kunt nu ook bij Veldman Slijptechniek terecht voor Zund snijmessen voor de snijplotters en snijmachines van Zund en voor tal van andere snijplottermessen voor onder andere Mimaki, Summa en Pcut.

{{ message }}