Winkelwagen overzicht
{{ item.qty }}x {{ item.name }} {{ item.total_excl_tax | price }}
Verzending (excl. BTW) {{ cart.shipping_amount_excl_tax | price }} Gratis
{{ cart.discount_name }} {{ parseFloat(cart.discount_amount) | price }}
Totaalprijs (excl. BTW) {{ parseFloat(cart.shipping_amount_excl_tax) + parseFloat(cart.subtotal_excl_tax) | price }}

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

HM Verzinkers

Filters

HM Verzinkers

Sorry! Geen artikelen gevonden.

Verzinkers en verzinkboren

Een verzinker, ook wel een verzinkboor of verzinkfree genoemd, is een gereedschap dat wordt gebruikt om een conische uitsparing of verzinking aan te brengen op het oppervlak van een materiaal, meestal metaal, hout of kunststof. Deze uitsparing wordt vaak toegepast op de bovenkant van een gat dat eerder is geboord of gefreesd. De verzinking creëert een afgevlakte opening rondom het gat, vaak met een specifieke hoek, en wordt veel gebruikt in verschillende toepassingen. De belangrijkste toepassingen en functies van een verzinker zijn:

Tegengaan van splijten
Een verzinker wordt gebruikt om de randen van een geboord gat af te vlakken, wat helpt bij het voorkomen van splijten van het materiaal wanneer een schroef, bout of nagel wordt geplaatst.

Verzinken van schroeven en bouten
Door een verzinking te creëren, kunnen schroeven en bouten gelijkmatig in het materiaal worden geplaatst, waardoor een vlak oppervlak ontstaat en de schroefkop of boutkop gelijk ligt met het oppervlak of net eronder.

Mooie afwerking van het materiaal
Een verzinking zorgt voor een nette afwerking en een professionele uitstraling, vooral in houtbewerking en metaalbewerking, waar uiterlijk belangrijk is.

Verwijderen van bramen
Het gebruik van een verzinker helpt bij het verwijderen van bramen en scherpe randen aan de bovenkant van een gat, wat de veiligheid verbetert en een glad oppervlak creëert.

Bevestigingsmiddelen verbergen
In bepaalde toepassingen kunnen verzinkingen worden gebruikt om bevestigingsmiddelen zoals schroeven te verbergen, waardoor na afwerking van het materiaal een glad oppervlak ontstaat.

Professionele verzinkers voor houtbewerking

Bij Veldman Slijptechniek vindt u een groot assortiment hoogwaardige verzinkers. Van de standaard verzinker tot aan een opsteekverzinker voor drevel- en doorgangsboren, wij leveren het allemaal tegen de scherpste prijzen!

Weet u niet welke verzinker geschikt is voor uw project of CNC freesmachine? Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren bij het kiezen van de juiste verzinker voor uw  project. Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies of een offerte op maat.

{{ message }}