Winkelwagen overzicht
{{ item.qty }}x {{ item.name }} {{ item.total_excl_tax | price }}
Verzending (excl. BTW) {{ cart.shipping_amount_excl_tax | price }} Gratis
{{ cart.discount_name }} {{ parseFloat(cart.discount_amount) | price }}
Totaalprijs (excl. BTW) {{ parseFloat(cart.shipping_amount_excl_tax) + parseFloat(cart.subtotal_excl_tax) | price }}

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

  1. Home
  2. Doorgangsboren

Doorgangsboren

Doorgangsboren kopen?

Een doorgangsboor, ook wel bekend als een doorlopende boor, wordt gebruikt voor het maken van gaten die volledig door het werkstuk heen gaan. Een doorgangsboor kan aan beide zijden van het materiaal gaten maken waardoor ze geschikt zijn voor toepassingen waarbij een gat door een werkstuk heen nodig is.

Doorgangsboren kunnen worden gebruikt in onder andere CNC freesmachines en rijenboormachines voor het maken van blinde gaten in onder andere massief hout, samengesteld hout en beplakt plaatmateriaal. De belangrijkste toepassingen en functies van doorgangs- of doorlopende boren zijn:

Het maken van doorlopende gaten
Doorgangs- of doorlopende boren worden gebruikt wanneer een gat nodig is dat van de ene kant van het materiaal naar de andere gaat. Dit wordt vaak gebruikt voor montage, bevestiging of wanneer een doorlopende doorgang vereist is.

Het maken van bevestigingspunten
Een doorgangsboor wordt vaak gebruikt om bevestigingspunten te creëren, waarbij een bout of schroef door het gat kan worden geplaatst om twee delen van het werkstuk aan elkaar te bevestigen.

Het maken van een pen en gatenverbinding
In de houtbewerking worden doorgangsboren vaak gebruikt om pennen en gatenverbindingen te maken, waarbij pennen door de gaten worden gestoken om stevige en duurzame verbindingen te creëren.

Montage van scharnieren
Bij het monteren van scharnieren in deuren, kasten of andere structuren is een doorgangsboor nuttig om gaten te maken voor de schroeven die het scharnier op zijn plaats houden.

Professionele doorgangsboor voor houtbewerking

Bij Veldman Slijptechniek vindt u een groot assortiment hoogwaardige doorgangsboren, zowel in hardmetaal als volhardmetaal. Van een doorgangsboor met verzinker tot een volhardmetaal doorgangsboor, wij leveren het allemaal tegen de scherpste prijzen!

Weet u niet welke doorgangsboor geschikt is voor uw project of CNC machine? Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren bij het kiezen van de juiste doorgangsboren voor uw project. Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies of een offerte op maat.

{{ message }}