Winkelwagen overzicht
{{ item.qty }}x {{ item.name }} {{ item.total_excl_tax | price }}
Verzending (excl. BTW) {{ cart.shipping_amount_excl_tax | price }} Gratis
{{ cart.discount_name }} {{ parseFloat(cart.discount_amount) | price }}
Totaalprijs (excl. BTW) {{ parseFloat(cart.shipping_amount_excl_tax) + parseFloat(cart.subtotal_excl_tax) | price }}

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

  1. Home
  2. CNC opspangereedschap voor houtbewerking

CNC opspangereedschap voor houtbewerking

CNC opspangereedschap voor CNC machines

Op zoek naar opspangereedschap, zaagbladhouders of spantanghouders voor je CNC freesmachine? In onze webshop tref je een groot assortiment aan van HSK en ISO spantanghouders, spantangen, zaagbladhouders en universele boorhouders. Via onze webshop kun je eenvoudig je gereedschap online bestellen.

Wat is Opspangereedschap?

In de wereld van houtbewerking draait alles om precisie, efficiëntie en betrouwbaarheid. Een cruciale factor die bijdraagt aan het succes van het bewerken van hout is het opspangereedschap. Opspangereedschap speelt een belangrijke rol bij het veilig en nauwkeurig vasthouden van gereedschap tijdens het bewerkingsproces.

Opspangereedschap omvat een breed scala aan gereedschappen die worden gebruikt om werkstukken stevig op hun plaats te houden tijdens het bewerkingsproces op een CNC freesmachine. Het kan variëren van eenvoudige spantangen tot aan specifieke opspandoorns voor CNC freesmachines en van een zaagbladhouder tot een universele boorhouders.

Voordelen van opspangereedschap

Opspangereedschap is van cruciaal belang voor een efficiënte en nauwkeurige hout en kunststofbewerkingen om verschillende redenen:

  1. Stabiliteit: Door werkstukken stevig op hun plaats te houden, voorkomt opspangereedschap ongewenste trillingen en bewegingen tijdens het bewerkingsproces, wat resulteert in een betere precisie en afwerking.
  2. Veiligheid: Het correcte gebruik van opspangereedschap vermindert het risico op letsel door het voorkomen van losraken of bewegen van werkstukken tijdens het bewerken.
  3. Reproduceerbaarheid: Door werkstukken consistent en nauwkeurig te positioneren, maakt opspangereedschap herhaalbare bewerkingen mogelijk, wat essentieel is voor massaproductie en seriewerk.
  4. Maximale benutting van machines: Effectief opspangereedschap zorgt voor optimale benutting van de capaciteit van machines door het minimaliseren van stilstandtijd en het verbeteren van de doorvoer.

Vragen over opspangereedschap?

Heb je vragen over spantangen, zaagbladhouders of spantanghouders? Of wil je weten welk opspangereedschap het beste is voor je project of CNC machine? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag.

{{ message }}