Winkelwagen overzicht
{{ item.qty }}x {{ item.name }} {{ item.total_excl_tax | price }}
Verzending (excl. BTW) {{ cart.shipping_amount_excl_tax | price }} Gratis
{{ cart.discount_name }} {{ parseFloat(cart.discount_amount) | price }}
Totaalprijs (excl. BTW) {{ parseFloat(cart.shipping_amount_excl_tax) + parseFloat(cart.subtotal_excl_tax) | price }}

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

  1. Home
  2. Houtbewerking
  3. CNC frees- en opspangereedschap
  4. Volhardmetaal spiraalfrezen voor hout

Volhardmetaal spiraalfrezen voor hout

Filters

Volhardmetaal spiraalfrezen voor hout

Sorry! Geen artikelen gevonden.

Frezen kopen voor houtbewerking

Wilt u een frees kopen voor het bewerken of frezen van hout? Bij Veldman Slijptechniek vindt u een ruim assortiment aan hoogwaardige frezen voor hout en plaatmateriaal. Of het nu gaat om een professionele cylindrische spiraalfrees voor het frezen van hout, een frees voor het uitfrezen van slotkasten of cylindrische frezen voor massief hout, wij kunnen vrijwel iedere frees voor hout leveren. Al onze volhardmetaal spiraalfrezen voor houtbewerking worden door ons in eigen beheer geproduceerd waardoor wij een hoge kwaliteit kunnen garanderen.

Spiraalfrees op maat

Zit uw maat er niet tussen of wilt u een specifieke bewerking gaan uitvoeren? Wij kunnen spiraalfrezen op maat voor u produceren op basis van uw wensen en specificaties. Doordat wij een grote voorraad hebben aan basismateriaal kunnen wij hiervoor zeer korte levertijden bieden.

Frees voor hout bewerkingen

Op deze pagina vindt u het overzicht van onze freesjes voor hout. Wilt u kunststof gaan bewerken met een frees? Neem dan een kijkje op onze kunststof frezen pagina voor een overzicht van onze frezen voor kunststof en PVC. Ook leveren wij een assortiment voor het frezen van composiet, neem voor onze composiet frezen een kijkje op de frezen voor composiet pagina.

Staffelkortingen
Wilt u meerdere frezen kopen? Dankzij onze staffelkortingen ontvangt u nog scherpere prijzen bij grotere aantallen. De korting kan oplopen tot maar liefst 45% bij aankoop van 25 stuks of meer.

{{ message }}