Winkelwagen overzicht
{{ item.qty }}x {{ item.name }} {{ item.total_excl_tax | price }}
Verzending (excl. BTW) {{ cart.shipping_amount_excl_tax | price }} Gratis
{{ cart.discount_name }} {{ parseFloat(cart.discount_amount) | price }}
Totaalprijs (excl. BTW) {{ parseFloat(cart.shipping_amount_excl_tax) + parseFloat(cart.subtotal_excl_tax) | price }}

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

Conische plaatboren

Filters

Conische plaatboren

Sorry! Geen artikelen gevonden.

Conische plaatboren voor nauwkeurig en efficiënt boren

Bent u op zoek naar hoogwaardige conische plaatboren die voldoen aan de eisen van precisie en efficiëntie? Bij Veldman Slijptechniek hebben we een uitgebreid assortiment aan conische plaatboren die voldoen aan verschillende behoeften en toepassingen.

Plaatboren met splitpoint

Onze plaatboren met splitpoint zijn ontworpen om moeiteloos door verschillende materialen te boren, van zachte metalen tot harde kunststoffen. De splitpoint zorgt voor een snelle en nauwkeurige start van het boorproces, waardoor u tijd en energie bespaart.

Plaatboren met splitpoint tin-gecoat

Voor nog betere prestaties en duurzaamheid bieden wij ook plaatboren met splitpoint die zijn voorzien van een tin-coating. Deze coating vermindert wrijving en verbetert de warmteafvoer, waardoor de levensduur van de boor wordt verlengd en het boren nog soepeler verloopt.

Plaatboren met aanslag

Onze plaatboren met aanslag zijn ideaal voor toepassingen waarbij een constante boordiepte cruciaal is. De aanslag zorgt ervoor dat u altijd dezelfde diepte bereikt, wat resulteert in nauwkeurige en consistente boorgaten.

Plaatboor met 1/4" bitopname

Voor maximale veelzijdigheid bieden wij ook plaatboren met een 1/4" bitopname. Hiermee kunt u eenvoudig verschillende bits gebruiken voor verschillende taken, zonder dat u van boor hoeft te wisselen.

Plaatborensets in cassette - 3-delig

Onze handige 3-delige plaatborensets, zowel in gecoate (TiN) als ongecoate varianten, zijn perfect voor professionals en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een complete oplossing. Elke set bevat een assortiment plaatboren in verschillende maten, verpakt in een handige cassette voor gemakkelijk opbergen en transporteren.

Kortom, bij Veldman Slijptechniek vindt u alles wat u nodig heeft voor nauwkeurig en efficiënt boren. Bezoek onze webshop om ons volledige assortiment te ontdekken en plaats vandaag nog uw bestelling. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste plaatboren voor uw toepassing? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons deskundige team. Wij staan klaar om u te helpen!

Ontdek onze conische plaatboren op de webshop en boor met precisie en efficiëntie! Bij vragen of advies, neem gerust contact met ons op

 

{{ message }}