Winkelwagen overzicht
{{ item.qty }}x {{ item.name }} {{ item.total_excl_tax | price }}
Verzending (excl. BTW) {{ cart.shipping_amount_excl_tax | price }} Gratis
{{ cart.discount_name }} {{ parseFloat(cart.discount_amount) | price }}
Totaalprijs (excl. BTW) {{ parseFloat(cart.shipping_amount_excl_tax) + parseFloat(cart.subtotal_excl_tax) | price }}

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

HSS spiraalboren

Filters

HSS spiraalboren

Sorry! Geen artikelen gevonden.

Ontdek onze HSS-spiraalboren

HSS-spiraalboren, zijn een essentieel gereedschap voor elke serieuze klusser of professional. Onze spiraalboren zijn vervaardigd met uiterste precisie en zijn beschikbaar in een verscheidenheid aan materialen, waaronder messing, aluminium en kobalt, om te voldoen aan de eisen van diverse toepassingen.

Materialen van topkwaliteit

Messing

Onze messing HSS-spiraalboren zijn ideaal voor het boren in zachte metalen zoals koper, messing en aluminiumlegeringen. Met hun uitstekende warmteafvoer en slijtvastheid garanderen ze nauwkeurige en gladde boorgaten in deze materialen.

Aluminium

Speciaal ontworpen voor aluminium, bieden onze aluminium HSS-spiraalboren optimale snijprestaties en stabiliteit tijdens het boren. Met hun scherpe snijranden en speciale geometrie leveren ze consistente resultaten, zelfs in het meest veeleisende aluminiumwerk.

Kobalt

Voor toepassingen die een hogere slijtvastheid en warmtebestendigheid vereisen, zijn onze HSS-spiraalboren met een kobalt coating de perfecte keuze. Deze boren zijn ontworpen om te presteren in harde materialen zoals roestvrij staal, gietijzer en gehard staal, waardoor ze onmisbaar zijn in industriële en zware constructiewerkzaamheden.

Complete spiraalboren sets

Naast individuele boren bieden we ook handige spiraalborensets aan, samengesteld om aan al uw boor behoeften te voldoen. Of u nu een beginner bent die zijn gereedschap arsenaal opbouwt of een ervaren professional die zijn assortiment wil uitbreiden, onze sets bieden een scala aan maten en materialen om aan elke uitdaging het hoofd te bieden.

Haal uw HSS Spiraalboren bij Veldman Slijptechniek

Voor hoogwaardige HSS-spiraalboren en spiraalborensets, zoek niet verder dan Veldman Slijptechniek. Wij zijn toegewijd aan het leveren van topkwaliteit gereedschappen en diensten aan onze klanten. 

Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze winkel om uw gereedschap collectie te verbeteren en uw projecten naar een hoger niveau te tillen.

{{ message }}