Winkelwagen overzicht
{{ item.qty }}x {{ item.name }} {{ item.total_excl_tax | price }}
Verzending (excl. BTW) {{ cart.shipping_amount_excl_tax | price }} Gratis
{{ cart.discount_name }} {{ parseFloat(cart.discount_amount) | price }}
Totaalprijs (excl. BTW) {{ parseFloat(cart.shipping_amount_excl_tax) + parseFloat(cart.subtotal_excl_tax) | price }}

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

  1. Home
  2. Diamant frezen en diamant schachtfrezen

Diamant frezen en diamant schachtfrezen

Diamantfrees kopen? Ontdek ons hoogwaardig programma diamantfrezen

Bent u op zoek naar een hoogwaardige diamantfrees voor nestingbewerkingen, een diamant schachtfrees, een diamant slotkastfrees of een diamant t-gleuvenfrees? Bij Veldman Slijptechniek bent u aan het juiste adres voor hoge kwaliteit diamantfrezen tegen de scherpste prijzen. Wij hebben een ruim assortiment aan diamant frezen en diamantgereedschap voor tal van bewerkingen.

Dankzij onze uitgebreide ervaring in het leveren van hoogwaardige diamant schachtfrezen en het adviseren van professionals, bieden wij voor elke klus de beste diamantfrezen en deskundig advies. Onze collectie diamantgereedschap omvat een breed assortiment diamant schachtfrezen voor CNC freesmachines van professionele kwaliteit, tegen zeer concurrerende prijzen. Niet voor niets kiezen professionals in de hout en kunststof bewerkende industrie al meer dan 50 jaar voor Veldman Slijptechniek als het gaat om diamant schachtfrezen.

Wat is een diamantfrees?

Een diamant schachtfrees is een gereedschap dat wordt gebruikt voor het frezen van onder andere belegd plaatmateriaal, MDF, spaanplaat en berken multiplex. Het onderscheidende kenmerk van een diamantfrees is de aanwezigheid van diamant op de freeskop. Deze diamantsegmenten zijn gemaakt van industrieel synthetisch diamantpoeder, dat bekend staat om zijn extreme hardheid en slijtvastheid.

Diamantfrezen worden gebruikt voor het frezen van met name belegd plaatmateriaal en Trespa. Frezen is een bewerkingstechniek waarbij gebruikt wordt gemaakt van een roterend gereedschap, de frees, om het gewenste materiaal nauwkeurig te bewerken. Tijdens het frezen wordt de diamantfrees met hoge snelheid tegen het oppervlakte gedrukt waardoor de frees kleine stukjes van het materiaal afschraapt. Dit wordt net zolang herhaald totdat de gewenste groef, sleuf of vorm is gecreëerd.

Voordelen van diamantfrezen

Het gebruik van diamantfrezen biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele volhardmetaal frezen, waaronder:

  • Hoge efficiëntie: Dankzij de slijtvastheid en duurzaamheid van een diamantfrees kun snel en efficiënt door harde materialen snijden.
  • Extreme precisie: Diamantfrezen zorgen voor scherpe en nauwkeurige groeven, gaten en sleuven met minimale afwijkingen.
  • Veelzijdigheid: Diamantfrezen kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan materialen en toepassingen, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor vakmensen.

Diamant frees op maat

Staat uw type diamantfrees er niet bij? Laat het ons weten, wij kunnen veel diamantgereedschap op maat maken geheel naar uw specificaties. Neem contact met ons op voor meer informatie over het op maat laten maken van diamantfrezen of overig diamantgereedschap.

Advies en vragen over diamantfrezen?

Wilt u advies bij het kopen van de juiste diamant schachtfrees? Of wilt u weten welke diamantfrees geschikt is voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie over diamantboren en het boren met een diamantboor.

{{ message }}