Winkelwagen overzicht
{{ item.qty }}x {{ item.name }} {{ item.total_excl_tax | price }}
Verzending (excl. BTW) {{ cart.shipping_amount_excl_tax | price }} Gratis
{{ cart.discount_name }} {{ parseFloat(cart.discount_amount) | price }}
Totaalprijs (excl. BTW) {{ parseFloat(cart.shipping_amount_excl_tax) + parseFloat(cart.subtotal_excl_tax) | price }}

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

  1. Home
  2. Kunststofbewerking
  3. Messen & Snijplottermessen
  4. Zund messen en Zund snijplottermessen

Zund messen en Zund snijplottermessen

Filters

Zund messen en Zund snijplottermessen

Sorry! Geen artikelen gevonden.

Zund mes voor Zund snijplotters

In de wereld van precisiesnijden en digitaal snijden zijn de snijplotters van Zund de onbetwiste leider. Al vele jaren zetten de snijtechnologie, digitale snijsystemen en snijplotters van Zund de standaard in verschillende sectoren, variërend van print en verpakking tot textiel en automotive.

Om het beste resultaat met je Zund machine te behalen is het belangrijk om de allerbeste snijmessen te gebruiken. Veldman Slijptechniek biedt een breed en kwalitatief hoogwaardig programma aan met hardmetaal Zund sleepmessen. Wij leveren alle populaire Zund snijplottermessen zoals de Zund Z1 en Zund Z10 en  tegen zeer scherpe prijzen!

Voordelige Zund messen met hoge kwaliteit

Als je op zoek bent naar een vervangend snijmes voor je Zund snijplotter kun je kiezen voor originele Zund messen, maar deze zijn niet goedkoop en kennen soms een lange levertijd i.v.m. levering vanuit het buitenland.  

Wil je niet teveel betalen voor je Zund mes en wil je Zund messen snel in huis hebben? Onze Zund messen zijn een stuk voordeliger geprijsd dan de originele Zund messen, maar ondanks hun lagere prijs zijn onze Zund snijmessen van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als een origineel Zund mes. En voor veel soorten Zund messen geldt, vandaag besteld, is binnen 1 werkdag in huis!

Test gratis een Zund mes

Ontdek net als vele andere professionals in de snij industrie onze scherp geprijsde Zund messen en sta versteld van de hoogwaardige kwaliteit van onze messen.

Wij zijn overtuigd van ons product. Je kunt daarom gratis en geheel vrijblijvend (Maximaal 1 aanvraag per bedrijf) een Zund snijplottermes testen om te ervaren waarom onze Zund messen door zoveel mensen in de industrie geprezen worden.

Klik hier om uw gratis Zund mes aan te vragen >

Behaal nauwkeurige resultaten met Zund snijmessen

Een van de kenmerken die onze Zund messen onderscheidt, is hun vermogen om een breed scala aan materialen met gemak te snijden. Of het nu gaat om papier, karton, schuim, textiel, leer of zelfs composietmaterialen, onze kwalitatieve Zund messen zorgen voor nauwkeurige en schone snijsneden en blinken uit in precisie. Voor sectoren waar perfectie en consistentie essentieel zijn is dit een echte must.

Zund-messen worden breed gebruikt in diverse sectoren, waaronder:

  • Grafische Vormgeving: Voor het snijden met hoge precisie van gedrukte materialen voor onder andere verpakkingen, displays en promotionele items.
  • Textielindustrie: Voor het efficiënt snijden van stoffen, zeilen en het produceren van patronen in de mode- en kledingproductie.
  • Automobielindustrie: Voor het snijden van interieurbekleding, geluiddempende materialen en afdichtingen.
  • Verpakkingsindustrie: Voor het produceren van op maat gemaakte verpakkingsoplossingen met complexe vormen en snijpatronen. 

Zund plottermes op maat

Wij begrijpen dat elke industrie unieke eisen stelt aan snijwerk. Daarom bieden wij Zund messen met een ongeëvenaarde flexibiliteit en aanpasbaarheid. Of het nu gaat om prototyping, massaproductie of eenmalige projecten, Wij kunnen vrijwel ieder type Zund mes produceren die voldoen aan specifieke behoeften.

Wilt je een Zund plottermes voor je Zund snijplotter met afwijkende specificaties laten maken? Neem contact met ons op voor meer informatie over maatwerk snijplottermessen.

Zund spiraalfrezen en polijstfrezen

Op zoek naar een Zund spiraalfrees voor in uw Zund machine of een Zund diamant polijstfrees voor in een Zund snijplotter? Op onze pagina Frezen voor Zund Systeem vind je een overzicht van frezen die geschikt zijn voor gebruik in de snijmachines en snijplotters van Zund. 

{{ message }}