Winkelwagen overzicht
{{ item.qty }}x {{ item.name }} {{ item.total_excl_tax | price }}
Verzending (excl. BTW) {{ cart.shipping_amount_excl_tax | price }} Gratis
{{ cart.discount_name }} {{ parseFloat(cart.discount_amount) | price }}
Totaalprijs (excl. BTW) {{ parseFloat(cart.shipping_amount_excl_tax) + parseFloat(cart.subtotal_excl_tax) | price }}

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

  1. Home
  2. Bovenfrezen

Bovenfrezen

Bovenfrees voor het frezen van hout

Het bovenfrezen assortiment is onder te verdelen in hardmetaal opgelegde bovenfrezen en bovenfrezen met wisselmessen. Ons standaard programma bestaat uit ruim 80 verschillende soorten hardmetaal bovenfrezen, waaronder HM groeffrezen, HM afrondfrezen, HM sponningrezen, HM kantenfrezen en VHM luchtfrezen.

De wisselmes bovenfrezen zijn onder te verdelen in wisselmes groeffrezen, wisselmes sponningfrezen, wisselmes afschuinfrezen en wisselmes afrondfrezen. Ook kunt u bovenfrezen bestellen van het Duitse topmerk Guhdo. Ook hier is er een onderverdeling tussen Guhdo hardmetaal opgelegde bovenfrezen en Guhdo wisselmes bovenfrezen.

Wisselmessen en kogellagers

Bent u op zoek naar wisselmessen voor wisselmes bovenfrezen? In de categorie wisselmessen wisselmessen vindt u een groot aantal verschillende wisselmessen. Wilt u een kogellager voor bovenfrezen bestellen? Op de pagina kogellagers vindt u alle leverbare kogellagers.

Bij producten die leverbaar zijn met verwisselbare kogellagers of wisselmessen kunt u in de producttabel ook eenvoudig de reserve onderdelen vinden door op de button "reserve onderdelen" onder de oranje bestellen button te klikken. Zo kunt u direct het juiste onderdeel voor uw frees bestellen.

{{ message }}