Winkelwagen overzicht
{{ item.qty }}x {{ item.name }} {{ item.total_excl_tax | price }}
Verzending (excl. BTW) {{ cart.shipping_amount_excl_tax | price }} Gratis
{{ cart.discount_name }} {{ parseFloat(cart.discount_amount) | price }}
Totaalprijs (excl. BTW) {{ parseFloat(cart.shipping_amount_excl_tax) + parseFloat(cart.subtotal_excl_tax) | price }}

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

  1. Home
  2. Cylinderkopboren

Cylinderkopboren

Cylinderkopboor kopen

Een cilinderboor, ook wel een cylinderkopboor of scharnierboor genoemd, wordt gebruikt om cilindrische gaten en blinde gaten te boren met behulp van bijvoorbeeld een CNC freesmachine in onder ander massief hout, samengestelde houtsoorten en plaatmateriaal.

Cylinderkopboren zijn speciaal ontworpen om nauwkeurige, ronde en gelijkmatige gaten te creëren, vaak met een constante diameter over de diepte van het geboorde gat. Hierdoor is een cylinderkopboor uitermate geschikt voor het splintervrij boren van scharniergaten in hout en plaatmateriaal op onder andere een bovenfreesmachine en CNC freesmachine.

Professionele cylinderkopboor voor houtbewerking

Bij Veldman Slijptechniek vindt u een groot assortiment hoogwaardige cylinderkopboren. Van een hardmetaal cylinderkopboor tot aan een cylinderkopboor met spaanbreker, wij leveren het allemaal tegen de scherpste prijzen!

Weet u niet welke cylinderkopboor geschikt is voor uw project of CNC freesmachine? Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren bij het kiezen van de juiste doorgangsboren voor uw  project. Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies of een offerte op maat.

{{ message }}