Winkelwagen overzicht
{{ item.qty }}x {{ item.name }} {{ item.total_excl_tax | price }}
Verzending (excl. BTW) {{ cart.shipping_amount_excl_tax | price }} Gratis
{{ cart.discount_name }} {{ parseFloat(cart.discount_amount) | price }}
Totaalprijs (excl. BTW) {{ parseFloat(cart.shipping_amount_excl_tax) + parseFloat(cart.subtotal_excl_tax) | price }}

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

CNC gereedschap voor opdeelzaagmachines

Bent u op zoek naar CNC gereedschap of een opdeelzaag voor uw CNC opdeelcirkelzaagmachine? Bij Veldman Slijptechniek heeft u een ruime keuze uit opdeelcirkelzagen en gereedschap welke geschikt zijn voor gebruik in opdeelcirkelzaagmachines van onder andere Brandt, Gabbiani (Galaxy), Giben, Holzma, Holz-Herr, Mayer, Panhans, Scheer, Schelling, SCM en Selco.

Een opdeelzaagmachine is tegenwoordig onmisbaar in de houtbewerking. Van interieurbouw tot standbouw en van trappenindustrie tot massieve houtbewerking, in alle branches wordt een opdeelzaagmachine veelvuldig toegepast. Dankzij de opdeelzaagmachine is het opdelen van hout- en kunststofplaten geen enkel probleem. Het grootste voordeel van een zaagmachine is dat deze een plaat in meerdere delen tegelijk kan zagen wat tijd scheelt.

Klik hier om het assortiment cirkelzagen te bekijken en klik hier om het assortiment diamant opdeelzagen te bekijken.


Freud cirkelzaagblad voor de bewerking van o.a. hout, kunststof en aluminium

Freud opdeelzagen

Wij zijn de exclusieve importeur en distributeur van Freud cirkelzagen in Nederland. Doordat wij de enige officiële dealer van Nederland zijn kunnen wij u het grootste hoogwaardige opdeelzagen programma aanbieden tegen de scherpste prijzen. En niet geheel onbelangrijk, dankzij onze grote voorraad kunnen wij de professionele opdeel cirkelzagen van Freud extreem snel leveren zodat u nooit lang hoeft te wachten op uw nieuwe cirkelzaag.

Het uitgebreide cirkelzaag programma van Freud biedt een geschikte zaag voor vrijwel iedere bewerking. Of het nu gaat om het schulpen (lengterichting zagen) van massief hout, multiplex, laminaat en hout met knoesten, het afkorten van hout en plaatmateriaal, het voorritsen van belegd plaatmateriaal of het zagen van plexiglas en kunststoffen waaronder PVC. Benieuwd naar ons programma Freud cirkelzagen? Neem dan een kijkje op onze “cirkelzagen” pagina. Onze CNC gereedschappen zijn geschikt voor gebruik in de Rover, Skipper, Winline en Uniteam CNC bewerkcentra van Biesse. U bent bij ons aan het juiste adres voor onder andere spiraalfrezen, profielfrezen, meubeldeurenfrezen, spilfrezen, verlijmfrezen, drevel- en doorgangsboren en spantanghouders

Of het nu gaat om nesting bewerkingen, het maken van deur- en raamkozijnen of het maken van strijk- en afschuinbewerkingen op hout, wij kunnen voor u het juiste CNC gereedschap leveren. U bent bij ons aan het juiste adres voor onder andere spiraalfrezen, profielfrezen, meubeldeurenfrezen, spilfrezen, verlijmfrezen, drevel- en doorgangsboren en spantanghouders.

Neem voor het complete overzicht aan CNC gereedschappen een kijkje op onze pagina CNC frees- en opspangereedschap.


Gereedschap voor opdeelzaagmachines

CNC gereedschap kopen?

Het gereedschap en de cirkelzagen die wij leveren zijn geschikt voor alle populaire CNC opdeelzaagmachines waaronder de Gabbiani opdeelmachines, de HolzHer Zentrex, de Biesse Selco opdeelzaagmachines en de PS platenopdeelzaag machines van Mayer. Uiteraard kunnen onze cirkelzagen ook gebruikt worden in de minder bekende opdeelmachines van de overige merken.

Of het nu gaat om het zagen van MDF platen, spaanplaat, MDF of kunststoffen, wij kunnen voor u de juiste opdeel cirkelzaag leveren. U bent bij ons aan het juiste adres voor onder andere opdeelzagen, cirkelzagen, en ritszagen. Maar ook profielfrezen, meubeldeurenfrezen, spilfrezen, verlijmfrezen, drevel- en doorgangsboren en spantanghouders kunt u bij ons terecht.

Neem voor het complete overzicht aan CNC gereedschappen een kijkje op onze pagina CNC frees- en opspangereedschap of bekijk de overzichtspagina “opdeelzagen” en “hardmetaal cirkelzagen” voor het assortiment cirkelzagen.

Klik hier om het assortiment CNC gereedschap te bekijken

{{ message }}