Winkelwagen overzicht
{{ item.qty }}x {{ item.name }} {{ item.total_excl_tax | price }}
Verzending (excl. BTW) {{ cart.shipping_amount_excl_tax | price }} Gratis
{{ cart.discount_name }} {{ parseFloat(cart.discount_amount) | price }}
Totaalprijs (excl. BTW) {{ parseFloat(cart.shipping_amount_excl_tax) + parseFloat(cart.subtotal_excl_tax) | price }}

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

  1. Home
  2. Cirkelzagen - zaagbladen voor hout

Cirkelzagen - zaagbladen voor hout

Groot assortiment cirkelzagen en zaagbladen

Bent u op zoek naar een cirkelzaagblad? Bij Veldman Slijptechniek kunt u online cirkelzagen bestellen en vindt u een ruim assortiment hardmetaal cirkelzagen met de allerbeste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Een groot aantal van de zaagbladen en opdeelzagen zijn bovendien direct uit voorraad leverbaar. Wij leveren onder andere hardmetaal cirkelzaagbladen van Freud, JHV en Quwoto. Ons cirkelzaagprogramma bestaat uit drie delen:

  • Freud cirkelzagen: Wij zijn Premium officiële dealer in Nederland van Freud zaagbladen. Het uitgebreide en hoogwaardige cirkelzaag programma van Freud biedt een geschikte zaag voor vrijwel iedere bewerking. Of het nu gaat om het schulpen (lengterichting zagen) van massief hout, multiplex, laminaat en hout met knoesten, het afkorten van hout en plaatmateriaal, het voorritsen van belegd plaatmateriaal of het zagen van plexiglas en kunststoffen waaronder PVC.
  • JHV cirkelzagen: een zeer uitgebreid programma standaard zaagbladen van uitstekende kwaliteit waarvan een groot aantal types cirkelzagen ook in geluidsarme uitvoering leverbaar is. Wanneer dit het geval is, wordt dat in de bij een bepaald type zaagblad behorende tabel, aangegeven.
  • Quwoto cirkelzagen: deze zaagbladen worden in Japan geproduceerd en worden wereldwijd gezien als de beste zaagbladen die op de markt verkrijgbaar zijn. Deze zijn dan ook bedoeld voor de gebruikers met de hoogste kwaliteitseisen. Door een combinatie van een zo goed als trillingsvrij stamblad, speciale lasering, het gebruik van zeer bijzonder hardmetaal en uiterst nauwkeurige toleranties ontstaat een ultiem zaagblad

Cirkelzagen op maat

Zowel voor wat betreft het standaard programma (JHV) als de Quwoto zaagbladen zijn op verzoek elke andere afmeting of uitvoering leverbaar. Dit zelfs tot een diameter van 1700mm! Wilt u een zaagblad laten slijpen? In onze slijperij in Heerhugowaard slijpen wij cirkelzagen tot een diameter van 1350mm. Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor het slijpen van uw (CNC) gereedschap of wilt u een zaagblad op maat bestellen? Neem dan contact met ons op.

Metaalzagen en aluminiumzagen

Bent u op zoek naar metaalzagen voor het zagen van metaal, staal, RVS of aluminium? Op onze metaalzagen pagina hebben wij een ruim assortiment aan cirkelzaagbladen speciaal voor het zagen van staal en RVS, waaronder HSS stoomontlaten metaalzagen. Op onze aluminium zagen pagina vindt u een ruim assortiment aan cirkelzaagbladen voor het zagen in aluminium.

{{ message }}