Winkelwagen overzicht
{{ item.qty }}x {{ item.name }} {{ item.total_excl_tax | price }}
Verzending (excl. BTW) {{ cart.shipping_amount_excl_tax | price }} Gratis
{{ cart.discount_name }} {{ parseFloat(cart.discount_amount) | price }}
Totaalprijs (excl. BTW) {{ parseFloat(cart.shipping_amount_excl_tax) + parseFloat(cart.subtotal_excl_tax) | price }}

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

  1. Home
  2. Boren

Boren

Boren voor houtbewerking

Ontdek ons uitgebreid assortiment aan hoogwaardige houtboren voor de professionele houtbewerker. Of het nu gaat om een drevelboor voor het maken van blinde gaten op een CNC machine, een verzinker voor het verzinken van schroefgaten of een doorgangsboor voor het maken van gaten in hout, Veldman Slijptechniek heeft voor iedere houtbewerking de juiste boor.

Waarom kiezen voor de boren van Veldman Slijptechniek?

Onze houtboren zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën, waardoor ze duurzaam en betrouwbaar zijn. U kunt erop vertrouwen dat ze lang meegaan en consistent uitstekende prestaties leveren.

Maximale precisie en duurzaamheid

De scherpe snijranden van onze boren zorgen voor nauwkeurige gaten met minimale splijting. We begrijpen het belang van duurzaamheid bij het werken met hout. Daarom zijn onze boren ontworpen om lang mee te gaan, zelfs bij intensief gebruik.

Houtboren voor professionals in de houtindustrie

Weet u niet welke boor geschikt is voor uw project of uw CNC machine? Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren bij het kiezen van de juiste boren voor uw houtbewerking project. Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies of een offerte op maat.

{{ message }}