Winkelwagen overzicht
{{ item.qty }}x {{ item.name }} {{ item.total_excl_tax | price }}
Verzending (excl. BTW) {{ cart.shipping_amount_excl_tax | price }} Gratis
{{ cart.discount_name }} {{ parseFloat(cart.discount_amount) | price }}
Totaalprijs (excl. BTW) {{ parseFloat(cart.shipping_amount_excl_tax) + parseFloat(cart.subtotal_excl_tax) | price }}

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

Biesse gereedschap voor CNC freesmachines

Bent u op zoek naar Wirutex gereedschap voor uw Biesse CNC (nesting) machine? Veldman Slijptechniek heeft een groot assortiment aan CNC gereedschap welke geschikt zijn voor gebruik in CNC freesmachines en CNC bewerkingscentra van Biesse. De Biesse CNC machines staan bekend om hun nauwkeurigheid en maximale stabiliteit en zijn uitermate geschikt voor boor-, frees-, en zaagwerkzaamheden in de interieurbouw, meubelmakerij, de kunststofverwerkende industrie en voor het maken van ramen, deuren en kozijnen.


CNC gereedschappen voor CNC freesmachines en CNC bewerkingscentra

Gereedschap voor Biesse CNC machines en kantenaanlijmmachines

Onze CNC gereedschappen zijn geschikt voor gebruik in de Rover, Skipper, Winline en Uniteam CNC bewerkcentra van Biesse. U bent bij ons aan het juiste adres voor onder andere spiraalfrezen, profielfrezen, meubeldeurenfrezen, spilfrezen, verlijmfrezen, drevel- en doorgangsboren en spantanghouders.

Of het nu gaat om nesting bewerkingen, het maken van deur- en raamkozijnen of het maken van strijk- en afschuinbewerkingen op hout, wij kunnen voor u het juiste CNC gereedschap leveren. U bent bij ons aan het juiste adres voor onder andere spiraalfrezen, profielfrezen, meubeldeurenfrezen, spilfrezen, verlijmfrezen, drevel- en doorgangsboren en spantanghouders.

Neem voor het complete overzicht aan Biesse gereedschap een kijkje op onze pagina CNC frees- en opspangereedschap. Gereedschap nodig voor uw Biesse kantenaanlijmmachine? Neem dan een kijkje op onze pagina gereedschap voor Biesse kantenaanlijmmachines.Gereedschap Biesse kantenaanlijmmachine

Groot assortiment Biesse gereedschap
Bekijk het assortiment


Biesse CNC bewerkingscentrum

Boorhouders voor CNC machine

Wilt u gaan boren met uw CNC bewerkingscentrum? Met onze boorhouder welke leverbaar is in een links en rechtsdraaiende uitvoering kunt u eenvoudig en snel CNC boren in onder andere hout en plaatmateriaal.

CNC aggregaten

Heeft u een CNC freesmachine en bent u zoek naar een frees-, boor- of zaagaggregaat? Wij kunnen diverse frees-, boor- en zaagaggregaten leveren welke geschikt zijn om te gebruiken in CNC bewerkingscentra van onder andere Biesse Rover CNC, Homag en SCM. U heeft hierbij de keuze uit ISO30 en HSK63F aggregaten in ER16, ER25 en ER32 specificatie.

Diamant gereedschap voor CNC machines en CNC bewerkingscentra

CNC diamantgereedschap

Naast CNC gereedschap leveren wij ook (PKD) diamantgereedschappen voor CNC freesmachines. Zo leveren wij onder andere diamant kantenlijmfrezen, diamant schachtfrezen, diamant groeffrezen, diamant boren, diamant strijkfrezen en hoogwaardige diamantzaagbladen (formaatzagen, opdeelzagen en ritszagen).

Voor het complete overzicht van CNC diamantgereedschap kunt u een kijkje nemen op onze pagina van diamantgereedschap. Heeft u vragen over ons diamantgereedschap of wilt u graag advies ontvangen over de toepassing van diamantgereedschap? Neem dan contact met ons op.Diamantgereedschap Biesse CNC machines

PKD diamantgereedschap geschikt voor Biesse CNC freesmachines
Bekijk het assortiment

{{ message }}