Winkelwagen overzicht
{{ item.qty }}x {{ item.name }} {{ item.total_excl_tax | price }}
Verzending (excl. BTW) {{ cart.shipping_amount_excl_tax | price }} Gratis
{{ cart.discount_name }} {{ parseFloat(cart.discount_amount) | price }}
Totaalprijs (excl. BTW) {{ parseFloat(cart.shipping_amount_excl_tax) + parseFloat(cart.subtotal_excl_tax) | price }}

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

  1. Home
  2. Kunststofbewerking
  3. CNC frees- en opspangereedschap
  4. Volhardmetaal spiraalfrezen voor kunststof

Volhardmetaal spiraalfrezen voor kunststof

Filters

Volhardmetaal spiraalfrezen voor kunststof

Sorry! Geen artikelen gevonden.

Frezen voor PVC en kunststof 

Bent u op zoek naar een spiraalfrees voor het bewerken of frezen van kunststof of wilt u een Dibond frees kopen? Bij Veldman Slijptechniek vindt u een ruim assortiment aan hoogwaardige frezen voor kunststof, dibond en ACP. Of het nu gaat om een professionele spiraalfrees voor het frezen van trespa, een frees voor het bewerken van PVC, een frees voor het verspanen van dibond of een frees voor het frezen van plexiglas, wij kunnen vrijwel iedere frees voor hout leveren. Al onze volhardmetaal spiraalfrezen voor kunststof bewerkingen worden door ons in eigen beheer geproduceerd waardoor wij een hoge kwaliteit kunnen garanderen.

Kunststof frees op maat

Zit uw maat er niet tussen of wilt u een specifieke bewerking van kunststof gaan uitvoeren? Wij kunnen spiraalfrezen voor kunststof op maat voor u produceren op basis van uw wensen en specificaties. Doordat wij een grote voorraad hebben aan basismateriaal kunnen wij hiervoor zeer korte levertijden bieden.

Frees voor kunststof bewerkingen

Op deze pagina vindt u het overzicht van onze freesjes voor kunststof. Wilt u hout gaan bewerken? Neem dan een kijkje op onze hout frezen pagina voor een overzicht van onze frezen voor hout en plaatmateriaal. Ook leveren wij een assortiment voor het frezen van composiet, neem voor onze composiet frezen een kijkje op de frezen voor composiet pagina.

Staffelkortingen
Heeft u meerdere spiraalfrezen nodig? Dankzij onze staffelkortingen ontvangt u nog scherpere prijzen bij grotere aantallen. De korting kan oplopen tot maar liefst 45% bij aankoop van 25 stuks of meer.

{{ message }}