Winkelwagen overzicht
{{ item.qty }}x {{ item.name }} {{ item.total_excl_tax | price }}
Verzending (excl. BTW) {{ cart.shipping_amount_excl_tax | price }} Gratis
{{ cart.discount_name }} {{ parseFloat(cart.discount_amount) | price }}
Totaalprijs (excl. BTW) {{ parseFloat(cart.shipping_amount_excl_tax) + parseFloat(cart.subtotal_excl_tax) | price }}

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

Wirutex gereedschap voor Biesse CNC machines

Wirutex gereedschap voor Biesse kanten aanlijmmachines

Haal het beste uit uw Biesse machine met Wirutex gereedschap en ervaar de ultieme combinatie van precisie, betrouwbaarheid en innovatie. De gereedschappen van Wirutex zijn speciaal ontworpen om naadloos te integreren met onder andere de kantanaanlijmmachines van Biesse waardoor u het volledige potentieel van uw machinepark kunt benutten.

Sinds mei 2015 is Wirutex onderdeel van de Biesse Group en worden de machines van Biesse standaard geleverd met Wirutex gereedschap. Wirutex maakt een groot assortiment diamant en hardmetaal gereedschap voor de populaire Biesse kantanaanlijmmachines. Hierbij kunt u denken aan onder andere kantenaanlijmfrezen voor de Biesse Akron 1100 kantenaanlijmmachine, afrondfrezen voor de Biesse Stream A kantenaanlijmmachine of HM kantenlijmzaagbladen voor de Akron machines.

Wirutex frees kopen voor Biesse machines

Biesse machines zijn synoniem geworden voor geavanceerde houtbewerking en CNC-oplossingen. Maar om het maximale uit uw Biesse-investering te halen, heeft u hoogwaardige gereedschappen nodig die aan de hoge eisen van deze machines kunnen voldoen. Daar komt Wirutex in beeld!

Het gereedschap en frezen van Wirutex is nauwkeurig afgestemd op Biesse machines, zodat u kunt profiteren van optimale prestaties en efficiëntie bij elke bewerking. Het Biesse gereedschap zorgt voor een uitzonderlijke snijkwaliteit en precisie, wat resulteert in eindproducten van topkwaliteit.

Dankzij continue innovatie en hoogopgeleid personeel integreert Wirutex de nieuwste technologische ontwikkelingen, waardoor u kunt werken met de meest geavanceerde snijoplossingen. Wirutex gebruikt alleen de beste materialen om gereedschappen te produceren die duurzaamheid en langdurige prestaties garanderen, zelfs bij intensief gebruik. De gereedschappen van Wirutex zijn getest en gecertificeerd volgens de EN 847-1-regelgeving en zijn op hoge snelheid getest en gecertificeerd door DGUV.Wirutex gereedschap voor Biesse kantenaanlijmmachines

Importeur van Wirutex in Nederland

Veldman Slijptechniek is exclusief importeur van Wirutex gereedschap in Nederland. Wirutex is een toonaangevende Italiaanse producent van diamant en hardmetaal houtbewerkingsgereedschap en heeft een breed assortiment aan gereedschap voor houtbewerking. Het gereedschap van Wirutex en de frezen van Wirutex zijn van topkwaliteit en het merk is één van de grootste leveranciers van gereedschap voor de Biesse machines.Gereedschap voor Biesse machines

Gereedschap voor Biesse kantenaanlijmmachines
Bekijk het assortiment

{{ message }}