Winkelwagen overzicht
{{ item.qty }}x {{ item.name }} {{ item.total_excl_tax | price }}
Verzending (excl. BTW) {{ cart.shipping_amount_excl_tax | price }} Gratis
{{ cart.discount_name }} {{ parseFloat(cart.discount_amount) | price }}
Totaalprijs (excl. BTW) {{ parseFloat(cart.shipping_amount_excl_tax) + parseFloat(cart.subtotal_excl_tax) | price }}

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

  1. Home
  2. Diamant gereedschap en diamantfrezen

Diamant gereedschap en diamantfrezen

Diamant gereedschap en diamantfrezen

Bij Veldman Slijptechniek vindt u een uitgebreid assortiment diamantgereedschap en diamant frezen van topkwaliteit, ontworpen om uw bewerking projecten naar een hoger niveau te tillen. Onze gereedschappen zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en precisie.

Wij hebben een ruim assortiment van de meest gebruikte (PKD) diamantgereedschappen tegen scherpe prijzen. Ook voor de levering van diamantgereedschap voor specifieke materialen zoals MDF, volkern en trespa kunt u bij ons terecht.

Diamant frezen

Onze diamant frezen en diamant schachtfrezen, inclusief diamant kantenlijmfrezen en diamant strijk- en radiusfrezen, zijn de perfecte keuze voor nauwkeurige bewerkingen op diverse materialen, van metaal tot steen en beton. Met onze hoogwaardige frezen kunt u professionele afwerkingen realiseren en zelfs de meest uitdagende taken met vertrouwen aanpakken.

Diamant zaagbladen

Maak gebruik van onze diamant formaatzaag of diamant ritszaag, of ze nu tweedelig of konisch zijn, om diepe groeven te creëren en nauwkeurige zaagsneden te maken met minimale braamvorming. Onze diamant ritszagen zijn ontworpen om duurzaamheid en precisie te bieden, zelfs bij intensief gebruik.

Diamant boren

Met onze diamantboren kunt u nauwkeurige gaten boren in harde materialen zoals keramiek, glas en natuursteen. Of het nu gaat om professionele toepassingen of doe-het-zelf projecten, onze boren leveren consistente prestaties en betrouwbare resultaten.

Opdeelzagen en groeffrezen

Onze diamant opdeelzagen verminderen splijting en behouden precisie bij het opdelen van materialen, terwijl onze diamant groeffrezen perfecte groeven en sleuven creëren voor een breed scala aan toepassingen.

Bovenfrezen en wisselmessen

Met onze diamant bovenfrezen kunt u complexe vormen en details bereiken met precisie en gemak. Daarnaast verbeteren onze diamant wisselmessen de efficiëntie van uw werk met snelle en eenvoudige meswisselingen zonder gereedschap.

Frreud handcirkelzaagblad diamant

Onze Freud handcirkelzaagbladen met diamant coating zijn ideaal voor het nauwkeurig zagen van harde materialen zoals keramiek, porselein en marmer. Ze bieden uitstekende levensduur en prestaties, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

Of u nu een professionele vakman bent die op zoek is naar hoogwaardig gereedschap of een gepassioneerde hobbyist die de beste resultaten nastreeft, ons assortiment diamantgereedschap biedt de perfecte oplossing voor al uw bewerkingsbehoeften.

Advies en vragen over diamantgereedschap

Heeft u vragen over ons diamantgereedschap of wilt u graag advies ontvangen over de toepassing van diamantgereedschap? Neem dan contact met ons op.

{{ message }}