Winkelwagen overzicht
{{ item.qty }}x {{ item.name }} {{ item.total_excl_tax | price }}
Verzending (excl. BTW) {{ cart.shipping_amount_excl_tax | price }} Gratis
{{ cart.discount_name }} {{ parseFloat(cart.discount_amount) | price }}
Totaalprijs (excl. BTW) {{ parseFloat(cart.shipping_amount_excl_tax) + parseFloat(cart.subtotal_excl_tax) | price }}

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

CNC gereedschap voor CNC freesmachines

Bent u op zoek naar CNC gereedschap voor uw CNC (nesting) bewerkingscentrum? De gereedschap specialisten van Veldman Slijptechniek leveren een groot assortiment aan CNC gereedschap en CNC frezen welke geschikt zijn voor gebruik in CNC freesmachines en bewerkingscentra van onder andere Morbideli, Weeke, SCM, Biesse, Alberti, Bussellato, C.R. Onsrud, Casadei, CMS Spa, Reichenbacher, Homag, Holzher, IMA, Multicam, Maka systems en Masterwood.Gereedschap voor CNC machines

Populair CNC gereedschap voor CNC freesmachines
Bekijk het volledige assortiment


CNC gereedschappen

Onze CNC gereedschappen zijn geschikt voor gebruik in alle populaire CNC freesmachines waaronder de Biesse Rover, de DRILLTEQ en CENTATEQ Van Homag, de PRO-master houtbewerkingsmachines van Holzher en de Routech CNC machines van SCM. Uiteraard kunnen onze CNC gereedschappen ook gebruikt worden in de minder bekende CNC machines van de overige merken.

Of het nu gaat om nesting bewerkingen, het maken van deur- en raamkozijnen of het maken van strijk- en afschuinbewerkingen op hout, wij kunnen voor u het juiste CNC gereedschap leveren. U bent bij ons aan het juiste adres voor onder andere spiraalfrezen, profielfrezen, meubeldeurenfrezen, spilfrezen, verlijmfrezen, drevel- en doorgangsboren en spantanghouders.

Neem voor het complete overzicht aan CNC gereedschappen een kijkje op onze pagina CNC frees- en opspangereedschap.

Gereedschap voor een Holzher CNC freesmachine

Boorhouders voor CNC machine

Wilt u gaan boren met uw CNC bewerkingscentrum? Met onze boorhouder welke leverbaar is in een links en rechtsdraaiende uitvoering kunt u eenvoudig en snel CNC boren in onder andere hout en plaatmateriaal.

CNC aggregaten

Heeft u een CNC freesmachine en bent u zoek naar een frees-, boor- of zaagaggregaat? Wij kunnen diverse frees-, boor- en zaagaggregaten leveren welke geschikt zijn om te gebruiken in CNC bewerkingscentra van onder andere Biesse Rover CNC, Homag en SCM. U heeft hierbij de keuze uit ISO30 en HSK63F aggregaten in ER16, ER25 en ER32 specificatie.

Diamant gereedschap voor CNC machines en CNC bewerkingscentra

CNC diamantgereedschap

Naast CNC gereedschap leveren wij ook (PKD) diamantgereedschappen voor CNC freesmachines. Zo leveren wij onder andere diamant kantenlijmfrezen, diamant schachtfrezen, diamant groeffrezen, diamant boren, diamant strijkfrezen en hoogwaardige diamantzaagbladen (formaatzagen, opdeelzagen en ritszagen).

Voor het complete overzicht van CNC diamantgereedschap kunt u een kijkje nemen op onze pagina van diamantgereedschap. Heeft u vragen over ons diamantgereedschap of wilt u graag advies ontvangen over de toepassing van diamantgereedschap? Neem dan contact met ons op.Eigen productie CNC spiraalfrezen

Sluit een standaard volhardmetaalfrees niet aan op uw wensen en eisen aan? Wij kunnen ook een frees specifiek naar uw wensen en eisen produceren. Dankzij onze 40 jaar aan ervaring kunnen wij vrijwel alle spiraalfrezen geheel op maat voor u produceren op basis van een door u aangeleverde tekening.

Of het nu gaat om een trapfrees met een kleine snijlengte, een spiraalfrees voor kunststof met een afwijkende schachtlengte of een slotkastenfrees met vier snijkanten, Veldman Slijptechniek kan het voor u produceren! Zelfs frezen met snijlengtes van meer dan 200 mm kunnen wij geheel op maat voor u leveren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

CNC gereedschap slijpen

Wij produceren niet alleen hoogwaardig CNC gereedschap, wij zijn ook expert in het slijpen van CNC gereedschappen. In onze moderne slijperij in Heerhugowaard hebben onze ervaren gereedschap slijpers de beschikking over de nieuwste CNC-machines voor het slijpen van onder andere hardmetaal cirkelzaagbladen. Hierdoor zijn wij in staat om 24 uur per dag gereedschappen te slijpen en te produceren met als grote voordeel kortere levertijden. Onze moderne machines geven onze slijperij bovendien de mogelijkheid om zaagbladen te slijpen tot een diameter van 1,35 meter. Kijk voor meer informatie over het slijpen van gereedschappen op onze gereedschapslijperij pagina.  

CNC gereedschappen voor CNC freesmachines en CNC bewerkingscentra

{{ message }}