Winkelwagen overzicht
{{ item.qty }}x {{ item.name }} {{ item.total_excl_tax | price }}
Verzending (excl. BTW) {{ cart.shipping_amount_excl_tax | price }} Gratis
{{ cart.discount_name }} {{ parseFloat(cart.discount_amount) | price }}
Totaalprijs (excl. BTW) {{ parseFloat(cart.shipping_amount_excl_tax) + parseFloat(cart.subtotal_excl_tax) | price }}

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

Schaafmessen Tersa systeem

Filters

Schaafmessen Tersa systeem

Sorry! Geen artikelen gevonden.

Tersa mes kopen?

Op zoek naar een Tersa mes? Bekijk ons ruime assortiment Tersa schaafmessen voor het Tersa snelwisselsysteem. Ons imitatie HM snelwisselmes voor het Tersa systeem staat bekend om zijn hoge rendement en is bijzonder slijtvast. Het schaafmes is geschikt voor het schaven van harde en samengestelde houtsoorten door middel van een schaafbeitelkop op een schaafbank, vlakbank of vandiktebank houtbewerkingsmachines.

Wij leveren Tersa messen in HSS, HSS M42, HM en HM+ kwaliteit in diverse afmetingen. De HSS schaafmessen voor het Tersa systeem zijn van hardmetaal en hebben een meshoogte van 10 millimeter. De mesdikte van het Tersa mes is 2,3 millimeter. De standtijd van dit type Tersa schaafbeitel is afhankelijk van het soort hout dat geschaafd wordt. 

Tersa messen kopen met korting

Wilt u Tersa messen kopen met korting? Profiteer van onze bulk korting! Hoe meer messen van dezelfde afmeting u koopt, hoe hoger de korting! Bij 12 stuks of meer ontvangt u een korting van 10%. Als u 24 of meer Tersa schaafmessen koopt krijgt u een korting van maar liefst 20%.

Voordelen van het Tersa schaafsysteem

Het Tersa klemsysteem is al ruim 25 jaar een populaire oplossing voor schaafbank, vlakbank en vandiktebank houtbewerkingsmachines. Tersa wisselmessen kunnen gebruikt worden op alle schaafmachines en het grote voordeel van de Tersa messen is dat deze binnen enkele seconde gewisseld kunnen worden. Afstellen van de messen is niet nodig omdat de schaafmessen voor het Tersa systeem zich dankzij het handige klemsysteem zelf vastzetten.

Tersa mes op maat gemaakt

Wij kunnen vrijwel iedere tussenliggende maat Tersa mes leveren. Vul het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in en wij nemen contact met u op.

{{ message }}