Winkelwagen overzicht
{{ item.qty }}x {{ item.name }} {{ item.total_excl_tax | price }}
Verzending (excl. BTW) {{ cart.shipping_amount_excl_tax | price }} Gratis
{{ cart.discount_name }} {{ parseFloat(cart.discount_amount) | price }}
Totaalprijs (excl. BTW) {{ parseFloat(cart.shipping_amount_excl_tax) + parseFloat(cart.subtotal_excl_tax) | price }}

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

Verzendinformatie

Betaalopties
Wanneer u een product bestelt, kunt u kiezen voor veilig betalen via iDeal (ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot), Sofortbanking, Bankcontact Mister Cash, GiroPay, KBC, ING HomePay of Belfius. Daarnaast kunt u kiezen voor het betalen door middel van op rekening betalen (alleen voor zakelijke klanten). Vermeld bij een overschrijving altijd uw ordernummer zodat wij uw betaling kunnen koppelen aan uw bestelling.

Verzendmethode
Al onze pakketten worden verstuurd met DHL. Zodra de bestelling is verstuurd, ontvangt u een daarvan een e-mail met track & trace waarmee u de status van uw bestelling kunt volgen.

Afhalen
U kunt uw bestelling ook afhalen. Dit kan op maandag tot en met vrijdag van 07:30 - 16:45 uur en op vrijdag van 07:30 uur - 16:00 uur. Wanneer u dit wenst, vragen wij u dit bij uw bestelling aan te geven zodat uw bestelling apart wordt gehouden en niet aan de pakketdienst wordt meegegeven.

Account
Wanneer u een bestelling plaatst, kunt u er voor kiezen een account aan te maken. Dit is echter - zowel voor particulieren als zakelijke klanten - niet verplicht. Het voordeel van het hebben van een account is dat u uw orderhistorie kunt inzien en ook gemakkelijk herhalingsorders kunt plaatsen.

Retour
U kunt eenvoudig een artikel aan ons retour sturen. Het invullen van formulieren is hiervoor niet nodig. Graag vooraf ons per email op de hoogte brengen wat u wenst te retourneren en de reden van retour. Stuur altijd een kopie van uw bestelling of factuur mee zodat wij weten van wie het pakket afkomstig is.

Leveringsvoorwaarden
Op al onze leveringen zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing. Deze kunt u bekijken via deze link.

Verzendkosten

  • Nederland Bestellingen die in Nederland worden afgeleverd, worden vanaf een netto orderwaarde van €100 gratis bezorgd. Daaronder wordt € 8,00 excl. btw vrachtkosten berekend. Voor leveringen op de eilanden gelden geen extra bezorgkosten.

België Bestellingen die in België worden afgeleverd, worden vanaf een netto orderwaarde van € 150 gratis bezorgd. Daaronder wordt € 9,00 vrachtkosten berekend.

Duitsland Bestellingen die in Duitsland worden afgeleverd, worden vanaf een netto orderwaarde van € 150 gratis bezorgd. Daaronder wordt € 9,00 vrachtkosten berekend.

Andere EU-landen Voor bestellingen die in andere EU-landen dan bovengenoemde EU-landen worden afgeleverd, worden vanaf een netto orderwaarde van € 150 gratis bezorgd. Daaronder wordt € 12,50 euro vrachtkosten berekend.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

BTW-nultarief
Het nultarief geldt als sprake is van een intracommunautaire levering (ICL). Door het invoeren als zakelijke klant van een geldig buitenlands BTW-nummer wordt de BTW automatisch op NUL gezet.

Afleveradres
Het mogelijk om tijdens uw bestelling een ander afleveradres in te voeren dan uw huisadres. Levering naar een postbus is niet mogelijk.

{{ message }}