Winkelwagen overzicht
{{ item.qty }}x {{ item.name }} {{ item.total_excl_tax | price }}
Verzending (excl. BTW) {{ cart.shipping_amount_excl_tax | price }} Gratis
{{ cart.discount_name }} {{ parseFloat(cart.discount_amount) | price }}
Totaalprijs (excl. BTW) {{ parseFloat(cart.shipping_amount_excl_tax) + parseFloat(cart.subtotal_excl_tax) | price }}

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

Schaafmessen

Filters

Schaafmessen

Sorry! Geen artikelen gevonden.

Schaafmes kopen?

Op zoek naar een schaafmes? Bekijk ons ruime assortiment schaafmessen. Onze schaafmessen zijn leverbaar in HM en HSS (High Speed Steel) kwaliteit zijn geschikt voor het gebruik in schaafbank, vlakbank en vandiktebank houtbewerkingsmachines en worden gebruikt om hout glad te schaven, voor het afschuinen van hoeken en om sponningen te maken in hout.

De schaafmessen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een meshoogte van 30 of 35 millimeter. De mesdikte van het schaafmes is 3,0 millimeter. De standtijd van deze schaafbeitel is afhankelijk van het soort hout dat geschaafd wordt. Het mes is omkeerbaar voor 2-zijdig gebruik.

Schaafmessen met korting?

Wilt u schaafmessen kopen met korting? Profiteer van onze bulk korting! Hoe meer messen van dezelfde specificatie koopt, hoe hoger de korting! Bij 12 stuks of meer ontvangt u een korting van maar liefst 20%. 

Schaafmes op maat
Wij kunnen vrijwel iedere tussenliggende maat schaafmes leveren. Vul het schaafmessen op maat aanvraagformulier zo volledig mogelijk in en wij nemen contact met u op.

Schaafmes met hogere standtijd

Wilt u een hogere standtijd? Kies dan voor onze schaafmessen in HM kwaliteit. Het voordeel van hardmetalen wisselmessen is dat deze messen bijzonder slijtvast zijn. HM schaafmessen blijven tot wel 4 keer langer scherp dan schaafmessen in HSS 18% kwaliteit

{{ message }}