Winkelwagen overzicht
{{ item.qty }}x {{ item.name }} {{ item.total_excl_tax | price }}
Verzending (excl. BTW) {{ cart.shipping_amount_excl_tax | price }} Gratis
{{ cart.discount_name }} {{ parseFloat(cart.discount_amount) | price }}
Totaalprijs (excl. BTW) {{ parseFloat(cart.shipping_amount_excl_tax) + parseFloat(cart.subtotal_excl_tax) | price }}

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

Frezen voor Corian en HIMACS

Filters

Frezen voor Corian en HIMACS

Sorry! Geen artikelen gevonden.

Frezen voor HI-MACS en Corian

Bent u op zoek naar een Corian frees voor het frezen van Corian, HIMACS of Solid Surface op een bovenfreesmachine of een CNC freesmachine? De frezen in deze categorie zijn uitermate geschikt voor het verwerken van minerale materialen zoals Corian, Hi-Macs, Staron, Avonite, Hanex, Varicor en domovari. Dankzij de speciale hardmetaalsoort kunt u met deze frezen de Corian platen efficiënt en nauwkeurig bewerken.

Corian frezen

Corian is een massief solid surface-materiaal dat is ontwikkeld door DuPont en bestaat uit acrylhars en natuurlijke mineralen. Dit maakt het niet alleen duurzaam en bestand tegen slijtage, maar ook gemakkelijk te bewerken. Corian wordt hierom veelvuildig gebruikt in keukenbladen, badkamertoepassingen, meubels en diverse designprojecten.

Corian staat ook wel bekend als Solid surface, Kerrock of HI-MACS en is dan ook hetzelfde materiaal. Het materiaal vormt een glad, niet-poreus oppervlak en is daarom erg hygiënisch, is geschikt voor thermoforming en heeft geen zichtbare naden.

Door de unieke eigenschappen van Corian is niet iedere frees geschikt voor het frezen van Corian en HIMACS. De frezen die u op deze pagina ziet zijn speciaal ontwikkeld voor het frezen van solid surface materialen zoals Corian en HIMACS. 

{{ message }}